Een bijzettafel is een onmisbaar meubel in je interieur. Bijzettafels zijn naast mooi en hip, ook zeer functioneel. Doordat ze licht van gewicht zijn, pak je er gemakkelijk een bij als je deze nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om een bijzettafel naast de bank te zetten, maar een combinatie van meerdere bijzettafels voor de bank doet het ook goed.

Nieuwsgierig hoe je ze het beste combineert? Wij leggen het uit.

Ga voor verschillende hoogtes

Een combinatie van meerdere bijzettafels werkt beter als ze verschillende hoogtes hebben. Door dit verschil kun je ze namelijk makkelijk in elkaar schuiven en 'opbergen'. Een goed voorbeeld hiervan is onze Kempton bijzettafel set. Wil je een groepje van bijzettafels als salontafel gebruiken, creëer dan een speels geheel door ze deels over elkaar te schuiven. Zo worden het geen losse 'eilandjes'.

Vind balans in kleur of materiaal

Net als bij het combineren van verschillende eetkamerstoelen, is het bij bijzettafels ook belangrijk dat je de juiste balans vindt. Kies bijvoorbeeld voor verschillende tinten van een kleur. Blijf trouw aan je woonstijl of wees consistent in de materialen die je toepast.

Vind je het lastig om zelf een set samen te stellen? Dan is een bestaande set iets voor jou. Durf je het wel aan? Kijk naar wat je mooi vindt en verras jezelf met een toffe combinatie.

Bijzettafel voor jouw interieur

Wil je ook een leuke set bijzettafels in je interieur? Gelijk heb je! Je zet ze er zo bij als er visite is of als je lekker je serie ligt te kijken op de bank. Wat past het beste in jouw interieur? Wij denken graag met je mee.

Doe inspiratie op in een van onze winkels of kijk alvast rond in de webshop.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?