Een klein meubel dat je niet meer weg kunt denken uit het interieur is de bijzettafel. Je pakt hem er makkelijk bij als er visite is. Je kunt hem gebruiken als salontafel of nachtkastje... In bijna iedere ruimte kun je hem eigenlijk wel gebruiken.

Multifunctioneel dus die bijzettafels

Bijzettafel in je interieur

Hij is er in alle soorten, maten en materialen en hij komt altijd van pas... we hebben het over de bijzettafel! Dit multifunctionele meubel voegt in bijna iedere ruimte iets toe. Een tafellamp, een mooie plant, een vaas met bloemen of een andere bijzondere woonaccessoire... je bijzettafel zorgt voor een mooi podium voor al je woonschatten!

Bijzettafeltje industrieel

Ook in een stoer interieur kan een bijzettafeltje een mooie toevoeging zijn. Zo zijn er industriële bijzettafels die gemaakt zijn van verweerde en robuuste materialen. Denk bijvoorbeeld aan mooie contrasterende combinaties van staal en hout. Dit soort tafeltjes zijn een fijne praktische toevoeging aan de ruimte. Daarnaast dragen ze ook bij aan de ruwe fabriekssfeer die hoort bij de industriële woonstijl.

Bijzettafels als salontafel

Er wordt tegenwoordig niet meer klakkeloos gekozen voor een klassieke salontafel. Steeds vaker zie je dat de salontafel wordt vervangen door een groepje bijzettafels. Door verschillende tafeltjes te combineren, creëer je een speelse zithoek. Ga voor verschillende formaten, hoogtes, materialen en zelfs kleuren. Leef je uit en toon wat lef! Krijg je visite of mis je een tafeltje naast je favoriete fauteuil? Pak er een bijzettafeltje bij. Ze zijn klein van formaat en makkelijk te verplaatsen. Wel zo flexibel!

Bijzettafels shoppen

In onze winkels vind je veel verschillende bijzettafels. Twijfel je over welke stijl past bij jouw interieur? Of vind je het fijn om meubels in een voorbeeldkamer te bekijken? Bezoek dan één van onze winkels! Wij laten je graag ons uitgebreide assortiment zien. Natuurlijk adviseren we je graag over de beste keuze voor jouw woonwensen. We hebben industriële, landelijke, koloniale en moderne bijzettafels.

Kom gezellig woonshoppen en doe nieuwe inspiratie op!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?