Comfortabel, modern en veelzijdig, dat is onze topper Calira. De prachtige belijning en hoog zitcomfort maakt dat Calira een favoriet is bij veel interieurlovers. Het is net een kameleon. De bank past in verschillende woonstijlen en wensen. Een heerlijke bank om stijlvol op te zitten en loungen!

Bank Calira

Eigentijds en fris is de strakke vormgegeven bank Calira. De bijzonder hoge T-vormige poten zorgen ervoor dat de bank niet massief oogt in je woonkamer. Door de hoge poten zie je de vloer nog goed en lijkt de kamer groter. Calira is een stijlvolle bank van hoge kwaliteit, en dat zie en voel je!

Prachtige details

De bank is afgewerkt met een stoere vlindernaad. Daarnaast kun je de bank samenstellen met 2 verschillende poten. In een modern en strak interieur is de uitvoering met de chromen poten een mooie eyecatcher. Er zijn zoveel mogelijkheden! Een strakke bank met een clean uiterlijk of juist een stoere tijdloze bank, wat kies jij?

Heb je de ruimte voor een grote hoekbank of heb je liever een losse bank met een fauteuil? Met Calira is alles mogelijk. De banken zijn flexibel en matchen met heel veel interieurstijlen. Kies voor een rustige basis in een lichte natuurtint of ga juist voor een statement met een opvallende kleur. Het is helemaal aan jou!

Zit ook nog een heerlijk

Calira ziet er niet alleen heel mooi uit, de bank zit ook nog eens heerlijk en geeft goede steun. Een Calira bank is standaard uitgevoerd met nosagveren. Met een kleine upgrade is hij ook verkrijgbaar in HR-schuim. Dit geeft je nog meer veerkracht en extra zitcomfort.

Kies stof of leder

Met onze uitgebreide stoffencollectie maak je de bank helemaal eigen. Er is enorm veel keuze uit stoffen en leersoorten waarin de bank kan worden uitgevoerd. Hierdoor geef je de Calira het uiterlijk dat naadloos aansluit bij jouw woonwensen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar onze topper Calira?

Bekijk alle banken Calira op onze webshop of kom proefzitten in één van onze winkels, dan bespreken we alle mogelijkheden!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?