De één is druk bezig met de inrichting van haar huis, een ander hecht hier weinig waarde aan. Wat we wel zeker weten: het interieur is steeds belangrijker aan het worden. Tegenwoordig besteden we er veel meer aandacht aan dan vroeger. Dit zou natuurlijk ook kunnen komen door alle woonprogramma’s op televisie en niet te vergeten Social Media. Open maar eens de apps Pinterest en Instagram, boordevol interieur inspiratie!

Tijdloze basis!

Maar hoe kun je deze meest recente trends nu volgen en toepassen op een voordelige en slimme manier in je interieur? Het toverwoord hiervoor is: zorg voor een goede en tijdloze basis in je interieur! Met wat nieuwe woonaccessoires en af en toe een nieuw likje verf op de muur, kun je, snel, slim en voordelig een nieuwe woonstijl volgens de huidige trends neerzetten.

Naast dat je voor een goed basis interieur kiest, moet dit zeker niet al te basic worden. Je interieur in huis moet spannend blijven, anders gaat het vervelen. Kies voor een eye-catcher die past bij de meubelen die voor je basis hebt uitgezocht. Je zult merken dat je zo je interieur spannend genoeg houdt en dat je er minder snel op uitgekeken raakt.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste woontrends? Kijk dan naar de woonprogramma’s op TV, bezoek woonwinkels, koop of abonneer je op een woontijdschrift. De actuele woontrends volg je via Pinterest en Instagram, daar vind je veel liefhebbers voor het interieur wie elke dag hun inspiratie graag delen. Leuk om te volgen en vooral om nieuwe ideeën op te doen voor je eigen huis.

Woonaccessoires

Met nieuwe sierkussens en/of woonaccessoires creëer je heel snel op een slimme manier een andere sfeer in huis. Een ideale en voordelige manier om zelf de laatste interieurtrends voor bij jou thuis te volgen. Bij Profijt Meubel vind je naast een uitgebreide collectie meubelen ook een eigentijds assortiment woonaccessoires, sierkussens en wanddecoratie.

Denk ook een aan een tweede kans; dat ene oude meubel kan met een likje verf compleet nieuw worden. Je zult versteld staan hoe slim en voordelig je zelf een  eigen eye-catcher kunt maken voor bij jouw basis interieur.

Budgetproof shoppen!

Een nieuw meubel hoeft niet duur te zijn, je kunt budget proof de laatste woontrends volgen. Zo vind je bij winkels van Profijt Meubel naast slimme keuze’s, veel meubelen voor een scherpe prijs. Of bezoek op www.profijtmeubel.nl de online outlet van de showroomsale. Daar vind je eigentijdse meubelen die zeker bij de actuele trends passen, maar helaas plaats mogen maken voor de nieuwe collectie.

Slim en voordelig een nieuw meubel volgens de laatste trends, ideaal toch?