De zomer loopt ten einde dus het is de hoogste tijd om de najaarstrends met je door te nemen! We willen het immers binnen weer gezellig maken en de warmte opzoeken. Lees je mee?

The velvet touch

Velvet is al enkele jaren zeer aanwezig in interieurland. Voorlopig is deze trend dan ook echt nog niet verdwenen! De juiste velvet stof is oersterk en een vlek is snel verwijderd. Niet gek dus dat vele gezinnen kiezen voor deze stof in hun interieur. De stof is toepasbaar op vele manieren en geeft een rijk, luxe gevoel in huis. Ga voor een velvet bank, een of meerdere eetkamerstoelen of wat dacht je van het hoofdbord van je bed? Mogelijkheden genoeg!

Twisty naturels

Naturellen in je interieur als basis zijn tijdloos en een perfect match met natuurlijke materialen, kalme kleurpalletten en warme stoffen. Hoe leuk is het om hier een twist aan te geven door het toevoegen van een eye-catcher, bijvoorbeeld een vaas, in een kekke kleur zoals knalroze en/of van hoogglans materiaal. Zo hou je je interieur spannend! Laat deze kleur terugkomen in een paar kussentjes of in een wanddoek aan de muur zodat het een geheel wordt.

Hotel Chique

Denk aan Hotel Chique en je ziet een warme, gedurfde uitstraling. Een diep donkergroene muur in combinatie met gouden accessoires en roze, zachte kussens. Door contrastkleuren terug te laten komen in zachte materialen zoals velvet en (faux) fur en dit af te wisselen met harde materialen en goudaccenten creëer je een luxe uitstraling. Haal de onbezorgde uitstraling van een hotel in huis! Maak bijvoorbeeld gebruik van veel verschillende soorten kussens op je bed, bank of in je winkel of zet een fauteuil in de hoek van de kamer in een toffe velvet stof met gouden poten om een echte hotelvibe te creëren.

Slow living

Na een drukke werkdag is er niks fijner dan thuiskomen in een interieur wat rust uitstraalt. Een rustig, warm kleurenpallet in de basis en een trend welke daarin zeker niet mag ontbreken zijn droogbloemen. Ja, echt, droogbloemen zijn helemaal van nu! De hipste Instagrammers hebben ze al maanden in huis en ze zijn niet aan te slepen. Het meest populair zijn de pampaspluimen, maar ook complete boeketten, of takken uit de natuur zijn van harte welkom binnen deze trend. De kleuren zijn vaak wat afgezwakt door het drogen en dat sluit goed aan bij slow living.