Bank pootjes

Wanneer je een bank gaat kopen, zijn de bank poten waarschijnlijk niet het eerste waar je naar kijkt. Toch kunnen ze heel veel verschil maken in de algehele uitstraling van de bank, en de manier waarop deze in je interieur past. Bij veel van de banken in het assortiment van Profijt Meubel heb je de keuze uit verschillende bank pootjes. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren!

Producten 1-24 van 138

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 138

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De juiste pootjes bank kiezen

Als je een vrij kleine en/of donkere woonkamer hebt, dan kan het heel veel verschil maken als je kiest voor wat hogere, smallere bank pootjes. Op die manier zorg je namelijk dat er meer licht onder en langs de bank door valt; de woonkamer voelt dan direct ruimtelijker aan! Natuurlijk moet je ook de stijl van je bank in acht nemen. Om voor continuïteit te zorgen, moeten de pootjes van het bankstel aansluiten bij de algehele stijl en uitstraling van de bank. Als je voor een moderne, strakke bank gaat, kies dan voor slanke, gladde poten met minimale details. Traditionele of klassieke banken gaan vaak juist weer beter samen met ronde bank poten. Retro bankstel poten zijn vaak bijna driehoekig in vorm, maar met een platte onderkant. Tot slot is er nog de afwerking. Metallic afwerkingen zoals chroom en roestvast staal zijn ideaal voor moderne banken, gebeitst of geverfd hout voor traditionele en klassieke banken. Door je bankstel, fauteuils en voetenbankjes van dezelfde poten te voorzien, kun je een mooie eenheid creëren.

Ons assortiment poten bankstel

Profijt Meubel biedt een uitgebreid bank pootjes programma, met verschillende afmetingen, vormen en afwerkingen. Afhankelijk van het model bank dat je hebt geselecteerd, kun je kiezen uit één of meerdere typen bankstel poten. Twijfel je over welke pootjes het meest geschikt zijn? De deskundige medewerkers van Profijt Meubel kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn en adviseren je graag over welke bank pootjes het beste passen bij jouw bank en interieur. Zoek je nog een mooie bank tegen een kleine prijs? Neem dan ook eens een kijkje in onze outlet! Hier vind je de laatste showroommodellen en outlet meubelen tegen zeer aantrekkelijke kortingen. Zo kun je nog meer geld besparen op de aanschaf van een nieuwe bank!

Ja, ik wil pootjes voor mijn bankstel kopen!

Je ideale bank stel je gemakkelijk samen bij Profijt Meubel. Wij bieden de meeste aanpassingsmogelijkheden en een hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard tegen de laagste prijzen, zoals je dat van ons gewend bent! Geen wonder dat we zoveel positieve recensies hebben. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot bank poten of een bank samenstellen, of wil je ons aanbod gewoon even van dichtbij bekijken, kom dan eens langs bij een van onze winkels. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord!