Toon alle producten

Toon alle producten

2,5 Zitsbank

Heb je een niet al te ruime woonkamer maar is een tweezitsbank je toch net iets te krap? Dan is een 2.5 zitsbank een uitstekende oplossing! Deze biedt voldoende zitplek voor drie personen maar neemt niet zoveel ruimte in beslag als een 3-zitsbank. Bekijk het aanbod 2.5 zitsbanken bij Profijt Meubel en laat je inspireren door de mogelijkheden!

14 producten

  1. 2,5 zitsbank Creon grijs + Boxspring-zitting
    2,5 zitsbank Creon grijs + Boxspring-zitting
    1.039,00
    • Uit voorraad leverbaar
  2. 2,5-zitsbank Gulnare beige
    2,5-zitsbank Gulnare beige
    589,00
    • Uit voorraad leverbaar
  3. 2,5-zitsbank Clanton grijs + HR-schuim zitting
    2,5-zitsbank Clanton grijs + HR-schuim zitting
    559,00
    • Uit voorraad leverbaar
  4. 2,5-zitsbank Clanton grijs
    2,5-zitsbank Clanton grijs
    509,00
    • Uit voorraad leverbaar
  5. 2,5 zitsbank Licenza
    2,5 zitsbank Licenza
    824,00
    • Uit voorraad leverbaar
  6. 2,5 zitsbank Alburg
    2,5 zitsbank Alburg
    549,00
  7. 2,5-zitsbank Candelas grijs
    2,5-zitsbank Candelas grijs
    819,00
    • Uit voorraad leverbaar
  8. 2,5 zitsbank Mambasa
    2,5 zitsbank Mambasa
    849,00
  9. 2,5 zitsbank Creon grijs
    2,5 zitsbank Creon grijs
    879,00
  10. 2,5 zitsbank Vilares bruin
    2,5 zitsbank Vilares bruin
    739,00
    • Uit voorraad leverbaar
  11. 2,5-zitsbank Mills grijs
    2,5-zitsbank Mills grijs
    729,00
    • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Hoe kies ik de ideale 2.5 zits bank?

Voordat je je gaat oriënteren op de 2.5 zitsbanken die er verkrijgbaar zijn, is het slim om eerst even te berekenen hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt. Gebruik een rolmaat om de ruimte waar je je bank straks wilt neerzetten op te meten en noteer hoe breed de bank maximaal mag zijn. Hou daarbij rekening met eventuele openslaande deuren en loopruimte. Het is ook raadzaam om naar de diepte van de bank te kijken. Veel mensen willen graag een lekker diepe bank waar je helemaal in kunt wegzakken, maar als je een hele smalle woonkamer hebt en je wil de bank in de lengte neerzetten, is dat niet altijd de beste keus. Je zou in dat geval wel kunnen overwegen om een wat smallere salontafel aan te schaffen. Ga uit van een afstand van 40 centimeter tussen de bank en de salontafel; op die manier hou je nog voldoende loopruimte over.

Ons 2.5 zitsbank assortiment

Bij Profijt Meubel vindt je een ongekend gevarieerd assortiment met 2.5 zitsbanken, welke stuk voor stuk gekenmerkt worden door een prima prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekend zitcomfort. Onze 2.5 zitsbanken zijn leverbaar met zowel een stoffen als een lederen bekleding en kunnen in een breed scala aan kleuren worden uitgevoerd. Er zijn 2.5 zitsbanken voor elke interieurstijl te vinden, van klassiek tot modern. Afhankelijk van welk model je kiest heb je diverse opties om je nieuwe bank te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stevig of juist wat zachter zitcomfort.

Een nieuwe 2,5 zits bank uitkiezen doe je natuurlijk niet elke dag en je wilt wel verzekerd zijn van een zitmeubel dat echt past bij jouw interieur en levensstijl. Vindt je het lastig om een keuze te maken? Kom dan gerust eens bij ons langs. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag bij de aankoop van je nieuwe bank.

Ja, ik wil een 2.5 zitsbank kopen!

Heb je jouw ideale 2.5 zitsbank al gevonden in het assortiment van Profijt Meubel? Dan kun je die met een gerust hart online bestellen. Naast een laagste prijs garantie en een snelle levering ben je bij ons namelijk ook verzekerd van een gratis omruilgarantie. En omdat Profijt Meubel CBW-erkend is profiteer je van bijzonder goede voorwaarden, zoals standaard CBW-garantie op je aankoop. Wil je eerst even proefzitten voordat je de knoop doorhakt? Daar hebben we alle begrip voor! We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen bij een van onze Profijt Meubel winkels. Met tientallen vestigingen door heel Nederland zitten we altijd in de buurt!